Почитувани корисници! Огласувањето повеќе не е бесплатно. Причината за тоа се трошоците поврзани со одржување на страната. Доколку сакате да продолжите со бесплатно огласување притиснете тука за да се придружите на нашата фејсбук група! Ви благодариме за разбирањето и подршката!