Објавено од

Се продава-без гребнатинка

×

Статистика

Број на прегледи : 170
Последен преглед : 15/09 во 11:10
Референца : 114

Детали

Се продава клавир марка Украина,во супер состојба и без гребнатинка-како нов.

Контакт/075-974-642

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам