Објавено од

Урбанизирани плацеви со маркица

×

Статистика

Број на прегледи : 194
Последен преглед : 15/09 во 15:20
Референца : 115

Детали

Се продаваат урбанизирани плацеви спремни за градење на улица Црноречка.Плацевите имаат:
-Комплетна документација
-Маркица
-струја
-вода
-канализација на 30м
Контакт:075-974-642

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам