Објавено од

YAMAHA DIVERSION XJ6F

×

Контакт

Александар
078441261

Статистика

Број на прегледи : 19
Последен преглед : 23/05 во 10:30
Референца : 129

Детали

- Motorot e kako od salon bez nikakvi vlozuvanja vo nego.
- Napraven redoven servis na 17.04.2018.
- Redovno odrzuvan i servisiran so servisna kniska, so pominati 14.000km
- 3 kluca
- 2 vizira ( eden patnicki i eden fabricki )
- Givi kufer 47L + stranicni drzaci za kuferi
- Yamaha cerada
- Rizoma racki
- Protektori

Коментари

Нема коментари
Мора да внесете наслов, коментар и забелешка на огласот Погрешна е-маил адреса Ви благодариме за вашиот коментар, нашиот тим ќе го потврди, под услов да ги почитувате нашите услови за користење
Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам