Објавено од

Audio hifi kabel kabli rca cinch konektor...

×

Статистика

Број на прегледи : 80
Последен преглед : 17/09 во 04:03
Референца : 22

Детали

Konektori RCA cinch, novi, ubava izrabotka.
1...Crni, pozlateni, za kabel do 9mm, 4kom 600den
2...Crveni / crni, za kabel do 9mm, 4kom 600den
3... Pozlateni za montiranje 8kom 1200den
Za drugi oglasi iskucaj : proveri

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам