Објавено од

Величе

×

Контакт

Marchela Tripunoska
076430042

Статистика

Број на прегледи : 118
Последен преглед : 22/11 во 09:23
Референца : 225

Детали

За вашите свадби и веселби ви нудиме украси,китенки,венци,чаши и др. рачно изработени во "канзаши"техника.Цена на китенки 30-50-80,чаши полукристал Бохемија-600ден.венец-1200ден.

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам