Објавено од

VW GOLF 5 1.9 TDI 90 ks 08 FULL OPREMA

×

Статистика

Број на прегледи : 126
Последен преглед : 25/05 во 07:32
Референца : 226

Детали

Цена:По договор
Година: 2008
Менувач: Рачен
Километража: 180 000
Гориво: Дизел
Боја:Сребрена
Телефон за контакт :076/664-299 Мартин
Fb page :Продажба на половни возила-Гораn

Коментари

Нема коментари
Мора да внесете наслов, коментар и забелешка на огласот Погрешна е-маил адреса Ви благодариме за вашиот коментар, нашиот тим ќе го потврди, под услов да ги почитувате нашите услови за користење
Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам