Објавено од

AUDI A3 2.0 TDI 2010 GOD FACELIFT

×

Статистика

Број на прегледи : 154
Последен преглед : 23/05 во 21:54
Референца : 227

Детали

AUDI A3 2.0 TDI 140 KS SPORT BACK FACELIFT
2010 GOD 171000 KM SO SERVISNA KNISKA
UVEZENO OD CH
REGISTRIRANA SO ZELEN KARTON
TEL 071 276 672

Коментари

Нема коментари
Мора да внесете наслов, коментар и забелешка на огласот Погрешна е-маил адреса Ви благодариме за вашиот коментар, нашиот тим ќе го потврди, под услов да ги почитувате нашите услови за користење
Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам