Објавено од

Доставувач на пратки

×

Статистика

Број на прегледи : 132
Последен преглед : 22/11 во 22:30
Референца : 314

Детали

Потребни се доставувачи на пратки од Скопје за територија на Р.Македонија. Доставата се извршува со автомобил и пикап.
Потребна категорија Б. Потребно е да испратите CV на delivery.servis@yahoo.com
Контакт телефон 075316951 секој работен ден од 10:00 до 16:00.

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам