Објавено од

Соработници во маркетинг сектор

×

Статистика

Број на прегледи : 113
Последен преглед : 22/11 во 23:21
Референца : 326

Детали

*Маркетинг компанија која се наоѓа во Скопје, има интерес за вработување на кадар од 3ца луѓе.

-Ние како постоечка компанија 27 години во Македонија на одбраниот кадар за вработување им нудиме бесплатна обука и поддршка на вработениот додека не стекне искуство.
-Предност за вработување имаат лицата кои имаа искуство во тимска работа, амбициозност и мотив за унапредување.
-Потребно е кандидатите да поседуваат возачка дозвола Б-категорија и сопствено возило.
-Почетна плата од 15.000-18.000 плус бонуси и можност за унапредување.
-Плаќањето се врши неделно или месечно во зависност од договорот и професионалноста на одбраниот кадар.
-За пријавување може да испратите CV на dandarkom@gmail.com

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам