Објавено од

Lektor (Лектор)

×

Статистика

Број на прегледи : 103
Последен преглед : 13/11 во 20:06
Референца : 336

Детали

Овластен лектор по македонски јазик со работно искуство и со печат за издавање потврда за лекториран текст, лекторира докторски дисертации, магистерски трудови, преводи, стручна литература... Цената е по договор, во зависност од обемот на материјалот и временскиот рок. Квалитетна лектура, поволна цена.

dijana.ristova001@yahoo.com
www.lektormk.mk
075 607 928

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам