Објавено од

Се продава спрат од куќа

×

Контакт

Мирјана
075-551-975

Статистика

Број на прегледи : 135
Последен преглед : 17/09 во 04:07
Референца : 391

Детали

Се продава прв спрат и дел од приземје со подрум-во куќа тврда градба.
1-от спрат содржи 5 соби, 1 купатило и 3 балкони (100м2)
Во делот од приземјето има подрум,тоалет и 1 соба.
Дворно место-115м2
Изведена посебна струја и вода за спратот и дел од приземјето.
Направена физичка делба на приземјето и дворот.
Легализирани е се, со имотни листови за спрат, дел од приземје, гаража.

Цена по договор
Информации на тел: 075-551-975

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам