Објавено од

Suzuki Burgman 125cc EDINSTVENO VO MK!

×

Статистика

Број на прегледи : 26
Последен преглед : 25/05 во 06:32
Референца : 42

Детали

suzuki burgman 125cc motorot e bez mana, odlicen so bordkompjuter i potroshuvacka od 2.6-3.0 l/100km max speed 130km/h vredi da se vidi, nema nikakvi vlozuvanja registriran do 04.2019

***TELEFON ZA KONTAKT: 070629033 ***

Коментари

Нема коментари
Мора да внесете наслов, коментар и забелешка на огласот Погрешна е-маил адреса Ви благодариме за вашиот коментар, нашиот тим ќе го потврди, под услов да ги почитувате нашите услови за користење
Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам