Објавено од

Plac kaj Ciglana

×

Статистика

Број на прегледи : 158
Последен преглед : 13/11 во 16:59
Референца : 464

Детали

Placot se naogja do avtopatot vo blizina na nadvoznikot kaj Ciglana vo Kumanovo.Ima pravoagolna forma.Pogoden e za gradba na stopanski objekti (gradezno zemjiste ).

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам