Објавено од

Mavrovo/Маврово se iznajmuva apartman

×

Статистика

Број на прегледи : 81
Последен преглед : 22/05 во 01:44
Референца : 50

Детали

Се издава нов апартман од 35м2 во станбениот комплекс во Маврово, кој се наоѓа блиску до скијачкиот центар на одлична локација со сопствен паркинг. Апартманот е комплетно опремен со кујна, спална, дневна просторија со ТВ, интернет и сите останати услови за добар одмор и уживање. Идеален за фамилија!Повелете и посетете го Маврово, најубавото место за спорт, рекреација и чист воздух. Ноќевање 40 еур летен период и 50 еур зимски период. Информации на телефон 075/250-640

Коментари

Нема коментари
Мора да внесете наслов, коментар и забелешка на огласот Погрешна е-маил адреса Ви благодариме за вашиот коментар, нашиот тим ќе го потврди, под услов да ги почитувате нашите услови за користење
Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам