Објавено од

Vikendicka

×

Статистика

Број на прегледи : 454
Последен преглед : 15/01 во 06:18
Референца : 528

Детали

Се издава викендица во населба Елешец.Викендицата се наоѓа над плажата ''Atlantic'' и е 2-3 минути до езерото т.е до плажата.Има голем двор, кујна,трпезарија,купатило, дневна соба, спална и детска соба.Погодна е за престој на 2 фамилии. Се можете да видите на наведените слики..Цената е по договор. Телефон за контакт 070-439-311

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам