Објавено од

HOTEL FILIPOV KOCANI

×

Контакт

Ljupco
070213038 075213038

Статистика

Број на прегледи : 124
Последен преглед : 24/05 во 18:10
Референца : 53

Детали

ZA SAMO 12 EVRA PO OSOBA MOZETE DA POMINETE PREKRASEN PRESTOJ VO HOTEL FILIPOV

Na patot Kocani-Vinica, kaj naselbata Orizari, se naoga prekrasniot semeen Hotel FILIPOV. Vo ovoj Hotel ve ocekuva udobno smestuvanje vo topla atmosfera i prijaten ambient. Hotelot raspolaga so 15 sobi, 6 trokrevetni sobi i 6 dvokrevetni i 3 luksuzno opremeni sobi so dzakuzi. Site sobi imaa TV priemnik, bezicen internet, klima. Vo sklop raboti kafe bar vo koj mozete da pominete prijatni migovi i del od vaseto vreme. Hotelot FILIPOV ima sopstven parking.
Recpcija 075213038 Ljupco
www.hotelfilipov@yahoo.com.mk

Коментари

Нема коментари
Мора да внесете наслов, коментар и забелешка на огласот Погрешна е-маил адреса Ви благодариме за вашиот коментар, нашиот тим ќе го потврди, под услов да ги почитувате нашите услови за користење
Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам