Објавено од

GIVI XS307 TANKLOCK - ГИВИ торба за резервар

×

Статистика

Број на прегледи : 47
Последен преглед : 22/11 во 20:53
Референца : 547

Детали

Се продава нова неотворена и некористена GIVI XS307 TANKLOCK торба за на резервоарот . Во комбинација со Tanklock BF_ _ прстен одговара за сите видови моторцикли.
• Отпорни на вода патенти и рефлектирачки инсерти,
• Покривка за дожд од флуоресцентен материјал,
• Внатрешен оддел за заштита од атмосферски влијанија за складирање и заштита од нечистотија,
• Дополнителна заштита од влага,
• Држач за таблет. телефон или GPS уред и кабелска порта,
• Рачка и прерамки за лесен за транспорт.
• капацитете: 15 литри
• Димензии: В-180 > 210 Ш-270 Д-350

Цена 5590ден. ( 89 еур )
ВАЖНО !!! Замена за друга роба не прифакам.

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам