Објавено од

Telefon Alkatel U3

×

Статистика

Број на прегледи : 31
Последен преглед : 16/09 во 17:39
Референца : 559

Детали

Se prodava ne koristen telefon Alkatel U3 so garancija od 22.10.2018 do 22.10.2020.cena 1000 den.

Sonego ima polnac i slusalki.

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам