Објавено од

Baram ednosoben stan do 40m2

×

Статистика

Број на прегледи : 39
Последен преглед : 21/11 во 11:02
Референца : 654

Детали

Имам потреба од еднособен стан (со една спална соба) до 40м2 на територија и опсег во Скопје од Стара Рампа до Ул. Рузвелтова.
Нов или половен во добра состојба - реновиран со лифт.

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам