Објавено од

ITNO BARAM RABOTA, 076515888

×

Статистика

Број на прегледи : 473
Последен преглед : 22/11 во 15:19
Референца : 72

Детали

Peter Blazeski, 076/515-888.

Итно барам работа во: Информатички ИТ Сектор, Државна Администрација, Административен службеник, Советник, Секретар, Комерција со административно и Канцелариско работење, Графички Дизајн, Модулирање, Веб дизајнирање, Програмирање, Изработка на апликации, Водич,Промотор,Консултант, Референт за Продажба, Рецепционер, Службеник, Раководител, Управител, Директор, Менаџер, Презентер, ИТ Деск, Маркетинг, Човечки ресурси, правна служба, Проектирање мапирање и скенирање, Портир, Архивар, Писар, Брокер, Продавач, Планер за производство, Дикталограф, Анкетар, Агент за продажба на животно и неживотно осигурување, Работа онлајн, Во Кал Центар, Оператор

Врз основа на се ова погоре предочено и укажано нема што понатаму

: Само Со Склучување на договор за вработување.

Согласно законот минималната плата за исплата од компанијата е 12.165 денари

Работно искуство во голем број на компании и фирми низ разни области и категории.

ПЕТЕР БЛАЖЕСКИ
МОБИЛЕН 076/515-888

Со продолжување на вашата посета на нашиот веб-сајт, ја прифаќате употребата на Колачињата.

Прифаќам